Submission details

avatar

- Extreme League

1.85 points with AMD Sempron 145 at 6481MHz

Ranking position

5398th

WR Rank:

5398th out of 2684

1st

Global 1x CPU rank:

Cup Gold 1st out of 447

1st

Sempron 145 rank:

Cup Gold 1st out of 123

Points earned

Media gallery

Screenshots
Cinebench - R11.5 screenshot
screenshot

Hardware details

CPU details

  • Model: AMD Sempron 145 'Sargas' (1 cores active)
  • Cooling: Liquid Nitrogen
  • Speed: 6,481MHz (+131.46%)
  • buy on amazon

Memory details

VGA details

Mainboard details

Disk details

Power details

Recent Comments

Bulgaria I.nfraR.ed commented on his own score:

No idea why it doesn't want to run higher on CB11.5, while it does 6.6+ on CB15.

United Kingdom ObscureParadox says:

Holy mother of jebus O.o

Germany Moose83 says:

Just awesome!

Australia robbo2 says:

Great result mate

Sweden Calathea says:

Kind of neat :D Very weird chip behaviour though compared to R15, had it been the other way around I'd understand.

Bulgaria I.nfraR.ed says:

Yes. It feels stable, can run CB15 at much higher frequency, does not bsod, just crashes - sometimes even immediately.

It's not the HT link, RAM or NB frequency. If I drop the cpu multi it will run, so it's the cpu. And it's the same in 3 different sessions.

Hope that's enough for this stage though.

 

Maybe I could try XP x64 next time.

Italy Bong313 says:

wow! nice score ivan!

kotori says:

Awesome!

Farjam says:

amazing test again :D

France Wizerty says:

As I told you, on mine it's really hard to reach hi freq on seven

Bulgaria I.nfraR.ed says:

Wiz, is that for CB11.5 only or in general? You told me before, but I don't remember.

 

Because it does way higher frequency for other benchmarks, while for CB11.5 higher vcore makes things worse. For example it crashes on the same 6480 with 1.8V. It also feels very stable - I can do whatever I want in OS - unpack zip files, run CB15 all day long, but it simply crashes in CB11.5. Spent a lot of time to get that 6480 run.

 

HT Ref is not a problem, because I can boot even at 500 and most of my scores are done with HT Ref set in bios and direct boot to OS.

For example that 6940 validation was done with direct boot at 496 HT Ref.

Couldn't make 497x14 no matter what - tried direct 497 boot or with setfsb in os - black screeb and restart. I set multi with K10stat, ofcourse.

 

For 7GHz I would need 500x14 and that was not possible. Maybe with 1.95+ V on the cpu...I don't know.

France Wizerty says:

In general... BUT, last time, I switch to my old OS, the one I use everyday on my computer, and I don't know why but it can boot with hight HTT.... crazy, I try 3 seven, no go, I take an old one with lot of programme... and it work.

So try on other one.... or XP 64

Please log in or register to comment.